Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DATA CARTRIDGE DDS-3

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DATA CARTRIDGE DDS-3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DGD 125M
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11326
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:06:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DATA CARTRIDGE DDS-3 :
De korte redactionele beschrijving van Sony DATA CARTRIDGE DDS-3

DATA CARTRIDGE DDS-3 4MM 125M 12GB
Meer>>>

Sony DATA CARTRIDGE DDS-3:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DATA CARTRIDGE DDS-3.
Long-term archival storage and a low error rate, Sony DDS tapes employ a magnetic material that has outstanding magnetic transfer characteristics. Key to this performance are Sony's ultra-fine particles and anti-oxidation coating, which is comprised of HDA (High-Density Alloy), HESA (High Energy Stabilized Alloy), and MP+++ (Metal Particle). DDS tapes are made with a non-magnetic layer above the base film to enhance the performance of the magnetic layer.
Features:
-Outstanding durability
-Unique low torque cartridge
-Dual-layer coating technology
-Ultra fine magnetic particles
Korte samenvatting Sony DATA CARTRIDGE DDS-3:
Deze korte samenvatting van de Sony DATA CARTRIDGE DDS-3-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DATA CARTRIDGE DDS-3, 24 GB, 190 kA/m, 15 - 55 °C, 10 - 80 procent, 5 - 32 °C, 20 - 60 procent
Lange samenvatting Sony DATA CARTRIDGE DDS-3 :

Sony DATA CARTRIDGE DDS-3. Capaciteit met compressie: 24 GB, Magnetische coërciviteit: 190 kA/m. Tape-maat: 3,81 mm, Tape-lengte: 125 m, Dikte tape: 6,8 µm. Totale opslagcapaciteit: 12 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DATA CARTRIDGE DDS-3, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
24 GB
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
190 kA/m
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 32 °C
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 60 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
3,81 mm
Tape-lengte
Tape Length
125 m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
6,8 µm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
44 g
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
12 GB
X