Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BWU-100A show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15626
Deze statistiek is gebaseerd op de 74624 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72898 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 mei 2017 14:38:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation

Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A
Meer>>>

Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation.
Blu-ray-revolutie

Als u geïnteresseerd bent in HD-media en gegevensopslag, hebt u mogelijk al van de Blu-ray-revolutie gehoord. De Blu-ray-drive is er en staat op het punt uw visie opgegevens te wijzigen, evenals de capaciteit van uw PC.

Bijkomend groot voordeel is dat de BWU-100A verbazingwekkend gebruiksvriendelijk is voor een apparaat dat zo geavanceerd is. De BWU-100A wordt geleverd met een standaard ATAPI-interface waarmee u eenvoudig bij u thuis en wanneer u maar wilt uw huidige diskettestation kunt vervangen met de BWU-100A. Belangrijk is ook dat deze geavanceerde drive van Sony achterwaarts compatibel is met CD- en DVD-indelingen.

Blu-ray staat op het punt de volgende wereldwijde standaard te worden voor de opslag van media en gegevens.

Dit zijn de functies van de BWU-100A:

- Neemt persoonlijke HD-video's op
- Met de meegeleverde Cyberlink-softwareset kunt u uw eigen persoonlijke HD-video's bewerken en bewaren
- Leest, schrijft en herschrijft Blu-ray Disc™-media, zowel enkellaags (25 GB) als dubbellaags (50 GB)
- Snelle BD-opname met 9 MB/s (2 x BD). U kunt een volledige BD-disc van 25 GB in ongeveer 50 minuten branden.
- Compatibel met CD- en DVD-media. Leest en schrijft CD- en DVD-media, inclusief dubbellaagse DVD-media (+/-) en DVD-RAM
- Standaard ATAPI-interface
Korte samenvatting Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A, IDE/ATA, 8 MB, 16x, 24x, 24x, 16x
Lange samenvatting Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation :

Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A. Interface: IDE/ATA, Drive, omvang buffer: 8 MB. Schrijfsnelheid CD: 16x, Herschrijfsnelheid CD: 24x, CD-R schrijfsnelheid: 24x. Leessnelheid CD: 32x, CD-ROM leessnelheid: 32x, BD-ROM leessnelheid: 2x. DVD gemiddelde random access time: 170 ms, CD-ROM drive gemiddelde random access time: 160 ms, BD-ROM gemiddelde random access time: 210 ms. Gewicht: 980 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Prestatie
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
IDE/ATA
Drive, omvang buffer
8 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
16x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
CD-R schrijfsnelheid
24x
CD-RW schrijfsnelheid
16x
BD-R schrijfsnelheid
2x
BD-RE schrijfsnelheid
2x
DVD+R schrijfsnelheid
8x
DVD-R schrijfsnelheid
8x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
4x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
4x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
DVD-RAM schrijfsnelheid
5x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
CD-ROM leessnelheid
32x
BD-ROM leessnelheid
2x
DVD-ROM leessnelheid
8x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
170 ms
CD-ROM drive gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
160 ms
BD-ROM gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
210 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
980 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
146 x 198 x 41,3 mm
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
Minimale schijfruimte
5 GB
BD-ROM overdrachtssnelheid (duurmode)
9 MB/s
Aantal optische schijven
1 schijven
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 15 proffesionele recensies verzameld voor Sony Internal Blu-ray™ Disc Rewritable Drive BWU-100A. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 69 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
69%
X