Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5DPR120AVD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5DPR120AVD
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8326
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:32:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd :
De korte redactionele beschrijving van Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd

DVD+R 4.7GB 120MIN
Meer>>>

Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd.
Digitale video-, audio- en multimediabestanden maken en opslaan
Capaciteit maximaal 4,7 GB, 7 keer zo groot als een CD-R
Gloednieuwe verpakking.
De nieuwe AccuCORE-technologie garandeert een grotere compatibiliteit, een stabiel schrijfproces, een temperatuuraanpassing en een beter betrouwbare archivering.
DVD-video-beeldkwaliteit
Kan worden afgespeeld op de meeste bestaande DVD-videospelers en DVD-Rom-stations in PC's
Korte samenvatting Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd:
Deze korte samenvatting van de Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony 5DPR120AVD, 4,7 GB
Lange samenvatting Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd :

Sony 5DPR120AVD. Standaardcapaciteit: 4,7 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 5DPR120AVD 4.7GB lege dvd, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
X