Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5DMR47VD
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7953
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:25:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5) :
De korte redactionele beschrijving van Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5)

DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5)
Meer>>>

Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5).
Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox Beste koop Consumentengids juni 2004. Doos a 5 stuk/
Korte samenvatting Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5):
Deze korte samenvatting van de Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5), 4,7 GB
Lange samenvatting Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5) :

Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5). Standaardcapaciteit: 4,7 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DVD-R 4,7Gb 8x videobox (5), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
4,7 GB
X