Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5DMR30
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega's. Let u er bij het kopen van lege DVD's op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD's. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW's zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD's en DVD DL's zijn Dual Layer DVD's, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD's.
Lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 15652
Deze statistiek is gebaseerd op de 94177 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92030 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 18 okt 2017 12:14:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB :
De korte redactionele beschrijving van Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB

voor DCR-DVD CAMERA
Meer>>>
Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB.

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR - Omdat het een “write once” DVD-RW is, hoeft u nooit bang te zijn dat u over die belangrijke film of beelden op uw camcorder, DVD-speler of PC heenschrijft.

Korte samenvatting Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB:
Deze korte samenvatting van de Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30, 1,4 GB

Lange samenvatting Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30 1,4 GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Sony DVD-R SCHIJFJE 5 DMR-30. Standaardcapaciteit: 1,4 GB, Opnametijd: 30 min. Afmetingen (BxDxH): 80 x 80

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
1,4 GB
Opnametijd
30 min
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
80 x 80
X