Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.
X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5CDRW700
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5CDRW700D
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4901780832514
Categorie
Beschrijfbare CD's (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD's wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD's die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD's (CD-RW) zijn een speciaal type CD's, gewone CD-R's zijn slechts éénmaal te beschrijven.
Lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 21016
Deze statistiek is gebaseerd op de 95142 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92960 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 Mar 2017 11:27:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony 5CDRW700 :
De korte redactionele beschrijving van Sony 5CDRW700

CD-RW 700MB 80Min 4xspd 5pk
Meer>>>
Sony 5CDRW700:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony 5CDRW700.

Verpakking met 5 stuks CD-RW 700 MB, 80 min. Deze ruime herschrijfbare disc met een capaciteit van 700 MB beantwoordt aan de meest intensieve opslagbehoeften, van grote digitale beeldbestanden tot multimedia-presentaties.

Korte samenvatting Sony 5CDRW700:
Deze korte samenvatting van de Sony 5CDRW700-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Sony 5CDRW700, 700 MB, 5 stuk(s)

Lange samenvatting Sony 5CDRW700:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 5CDRW700, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Sony 5CDRW700. Standaardcapaciteit: 700 MB, Aantal per verpakking: 5 stuk(s), Opnametijd: 80 min

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal per verpakking *
5 stuk(s)
Opnametijd
80 min
Kenmerken
Dikte optische disk
1,2 mm
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 55 °C
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sony CD-RW 700MB 80Min 4x 1 stuk(s) Sony CD-RW 700MB 80Min 4x 1 stuk(s)
(show image)
CDRW700D CD-RW 700MB 80Min 4x 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Sony CDRW700A Sony CDRW700A
(show image)
CDRW700A CDRW700A 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)