Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony 5-pk 24X mini CD-R 200MB 5CDQ22ND

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5-pk 24X mini CD-R 200MB 5CDQ22ND
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
5CDQ22ND
Categorie
Beschrijfbare CD's (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD's wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD's die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD's (CD-RW) zijn een speciaal type CD's, gewone CD-R's zijn slechts éénmaal te beschrijven.
Lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 20817
Deze statistiek is gebaseerd op de 96188 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 93975 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:28:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Sony 5-pk 24X mini CD-R 200MB 5CDQ22ND:
Deze korte samenvatting van de Sony 5-pk 24X mini CD-R 200MB 5CDQ22ND-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Sony 5-pk 24X mini CD-R 200MB 5CDQ22ND, 80 mm, 200 MB

Lange samenvatting Sony 5-pk 24X mini CD-R 200MB 5CDQ22ND:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony 5-pk 24X mini CD-R 200MB 5CDQ22ND, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Sony 5-pk 24X mini CD-R 200MB 5CDQ22ND. Standaardcapaciteit: 200 MB, Diameter optische disk: 80 mm, Opnametijd: 22 min. Inhoud doos of mastercarton: 1 stuk(s)

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
200 MB
Opnametijd
22 min
Materiaal
Polycarbonaat
Diameter optische disk *
80 mm
Dikte optische disk
1,2 mm
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
5 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
5 - 95 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Verpakking
Inhoud doos of mastercarton
1 stuk(s)