Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VIDEOTAPE 3 N 860 P
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3N860P
Categorie
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
Magnetische videobanden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 24895
Deze statistiek is gebaseerd op de 94315 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92187 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 10 Jul 2017 10:55:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P :
De korte redactionele beschrijving van Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P

3-pack Digital8 Tape
Meer>>>
Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P.

3-pack Digital8 Tape - 60 min. Profiteer optimaal van de digitale kracht van uw Digital8 camcorder met 500-lijns resolutie. Zet uw opnamen over op uw computer. Ideaal voor LP-modus.

Korte samenvatting Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P:
Deze korte samenvatting van de Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P, 8 mm

Lange samenvatting Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Sony VIDEOTAPE 3 N 860 P. Tape-maat: 8 mm

Technische details
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
134 kA/m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
10 µm
Overige specificaties
Tape-maat
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sony N860P Sony N860P
(show image)
N860P N860P 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
X