Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
3E180CD
Categorie
Sealed plastic object containing a length of audio or videotape, wound on a pair of spools, for insertion into a recorder, playback device, or other machine.
audio-/videocassettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23874
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 06:18:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD :
De korte redactionele beschrijving van Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD

VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD NS (NMS)
Meer>>>

Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD.
3-pack VHS CD Tape - 180 min. Specially designed for intensive use, the CD range guarantees that your recordings will be incredibly vivid.
Korte samenvatting Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD:
Deze korte samenvatting van de Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD, 1,27 cm
Lange samenvatting Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD :

Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD. Tape-maat: 1,27 cm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony VIDEO VHS 3-PACK 180MIN CD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Overige specificaties
Tape-maat
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
1,27 cm
Technische details
Magnetische coërciviteit
Coerciviteit betekent de sterkte die een magnetisch veld minimaal moet hebben om de bestaande magnetische staat van het materiaal te veranderen. Coerciviteit vermindert als de temperatuur toeneemt en is het verschijnsel dat de basis vormt van Magneto-optische dataopslag.
58,1 kA/m
Dikte tape
Thickness of tape, expressed in microns
17 µm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sony 5E180CD Sony 5E180CD
(show image)
5E180CD 5E180CD  — 
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X