Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD-RW 2 DMW 30 BT
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2DMW30
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega's. Let u er bij het kopen van lege DVD's op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD's. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW's zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD's en DVD DL's zijn Dual Layer DVD's, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD's.
Lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 5767
Deze statistiek is gebaseerd op de 94302 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92172 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:08:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB :
De korte redactionele beschrijving van Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB

DVD-RW 2 DMW 30 BT
Meer>>>
Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB.

Deze blisterverpakking van twee 8-cm DVD-RW-schijven is ideaal voor bewerking en kan tot 1000 keer opnieuw worden gebruikt. Zo beschikt u over hoogkwalitatieve digitale opnamen wanneer u ze nodig hebt.

Korte samenvatting Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB:
Deze korte samenvatting van de Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT, 1,4 GB

Lange samenvatting Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT 1,4 GB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Sony DVD-RW 2 DMW 30 BT. Standaardcapaciteit: 1,4 GB, Opnametijd: 30 min. Afmetingen (BxDxH): 80 x 80

Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
1,4 GB
Opnametijd
30 min
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
80 x 80
X