Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10MFD2HDCF
Categorie
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de zeer geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies.
diskettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29967
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:08:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB :
De korte redactionele beschrijving van Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB

DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB IBM-FMT 10PK NS (MSD)
Meer>>>

Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB.
Microdiskette, 3,5-inch double-sided, high density, geformatteerd voor PC, 10-pack.

• Media van hoge kwaliteit
• Wereldwijde standaard voor kleine gegevensopslagmedia
• Zeer betrouwbaar
• Goedkope oplossingen voor opslag.
Korte samenvatting Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB:
Deze korte samenvatting van de Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB
Lange samenvatting Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB :

Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony DISKETTE 3.5 DS HD 1.44MB, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X