Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10CRM74
Categorie
Beschrijfbare CD's (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD's wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD's die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD's (CD-RW) zijn een speciaal type CD's, gewone CD-R's zijn slechts éénmaal te beschrijven.
Lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6606
Deze statistiek is gebaseerd op de 94177 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92030 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 05:08:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s)

ALLEEN VOOR MUZIEKOPNAME
Meer>>>
Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s).

Pack of 10 CD-R Audio Premium, 74 min. Sony universal CD-R Audio for all recordings with digital quality.

Korte samenvatting Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74, 10 stuk(s)

Lange samenvatting Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s):
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74 10 stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Sony CD-R SCHIJFJE 10 CRM 74. Aantal per verpakking: 10 stuk(s), Opnametijd: 74 min

Kenmerken
Aantal per verpakking *
10 stuk(s)
Opnametijd
74 min
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 55 °C
X