Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sony
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CDR SLIM CASE 10 PACK
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10CDQ80SDM
Categorie
Beschrijfbare CD\'s (CD-R) die u afhankelijk van de mogelijkheden van uw CD/DVD brander op verschillende manieren kunt beschrijven. Als u met de maximale snelheid CD\'s wilt beschrijven, let u er dan op dat de CD\'s die u koopt de maximale snelheid van uw CD/DVD recorder ondersteunen. Herschrijfbare CD\'s (CD-RW) zijn een speciaal type CD\'s, gewone CD-R\'s zijn slechts éénmaal te beschrijven.
lege cd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sony: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9404
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:17:05
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s) :
De korte redactionele beschrijving van Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s)

CDR SLIM CASE 10 PACK 80MIN 700MB 48X NS (NMS)
Meer>>>

Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s).
Verpakking met 10 stuks CD-RW 700 MB, 80 min. Deze ruime herschrijfbare disc met een capaciteit van 700 MB beantwoordt aan de grootste opslagbehoeften, van grote digitale beeldbestanden tot multimedia-presentaties.
Korte samenvatting Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s):
Deze korte samenvatting van de Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sony CDR SLIM CASE 10 PACK, 700 MB, 10 stuk(s), 80 min, 1,2 mm, 48x, 5 - 95 procent
Lange samenvatting Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s) :

Sony CDR SLIM CASE 10 PACK. Standaardcapaciteit: 700 MB, Aantal per verpakking: 10 stuk(s), Opnametijd: 80 min. Schrijfsnelheid CD: 48x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sony CDR SLIM CASE 10 PACK 700MB 10stuk(s), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium kan worden opgeslagen (in megabytes).
700 MB
Aantal per verpakking *
10 stuk(s)
Opnametijd
80 min
Dikte optische disk
1,2 mm
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-5 - 55 °C
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X