Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m 15.24m Zwart netwerkkabel

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
SMC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SMCANT-CAB50F show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door SMC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10467
Deze statistiek is gebaseerd op de 76048 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74315 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 jan 2018 07:46:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m 15.24m Zwart netwerkkabel :
De korte redactionele beschrijving van SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m 15.24m Zwart netwerkkabel

EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m
Meer>>>
Korte samenvatting SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m 15.24m Zwart netwerkkabel:
Deze korte samenvatting van de SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m 15.24m Zwart netwerkkabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m, 15,24 m, Zwart

Lange samenvatting SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m 15.24m Zwart netwerkkabel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m 15.24m Zwart netwerkkabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 15.24m. Lengte snoer: 15,24 m, Kleur kabel: Zwart

Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
SMC

SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 7.62m 7.62m Zwart netwerkkabel
(show image)
SMCANT-CAB25F EliteConnect™ Antenna Cable - 7.62m  — 
SMC

SMC EliteConnect™ Antenna Cable - 22.86m 22.86m Zwart netwerkkabel
(show image)
SMCANT-CAB75F EliteConnect™ Antenna Cable - 22.86m  —