Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-174 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26558
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 14:54:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router

Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO
Meer>>>

Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router.
Met behulp van deze draadloze ADSL router kun je in no-time een draadloos thuisnetwerk opzetten tussen PC’s en notebooks welke zijn uitgerust met een draadloze netwerkadapter (PC Card, PCI Card of USB). In dit draadloze netwerk kun je op iedere locatie in huis draadloos bestanden en randapparatuur delen met alle gebruikers. Dankzij de ingebouwde routerfunctie hebben alle aangesloten PC’s (bedraad en/of draadloos) op volledige snelheid toegang tot internet via één internet abonnement.

De 54g Turbo range maakt een draadloze overdrachtsnelheid mogelijk tot maar liefst 35 Mbps, waardoor ook het delen van zware multi-media bestanden, zoals muziek en fi lms, de gewoonste zaak van de wereld wordt!

De 4 ingebouwde Switch poorten kunnen worden gebruikt voor het bedraad aan sluiten van extra PC’s of netwerk-apparatuur. Dank-zij het ingebouwde ADSL modem kun je deze Router direct op je ADSL lijn aansluiten.
Korte samenvatting Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO, G.dmt, G.lite, G.992.3, G.992.4, G.992.5 (annex A), SPI Anti-DoS, TC3084, 1,3 kg, 10 - 40 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router :

Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO. DSL-specificatie: G.dmt, G.lite, G.992.3, G.992.4, G.992.5 (annex A). Firewall: SPI Anti-DoS. Type processor: TC3084. Gewicht verpakking: 1,3 kg. Certificering: FCC Class B, CE Mark.

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Wireless Network ADSL 2+ Modem Router 54g TURBO draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
DSL-eigenschappen
ADSL
Yes
DSL-specificatie
G.dmt, G.lite, G.992.3, G.992.4, G.992.5 (annex A)
Netwerk
ISDN-aansluiting
No
Beveiliging
Firewall
SPI Anti-DoS
Prestatie
Type processor
TC3084
Gewicht en omvang
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
1,3 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
10 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Certificaten
Certificering
FCC Class B, CE Mark.
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
187 x 100 x 30 mm
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
260 x 85 x 190 mm
Aantal gebruikers
Het maximum aantal gebruikers.
253 gebruiker(s)
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
125 Mbit/s
Rack-montage
Yes
Upstream data snelheid
2 Mbit/s
Downstream data snelheid
24 Mbit/s
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
8 MB
Flash memory
2 MB
xDSL-verbinding
Yes
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4 x RJ45; 1 x RJ11
Uitgangsvermogen
12 V DC, 1A
X