Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Network cardbus card 54g Turbo
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-170 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39543
Deze statistiek is gebaseerd op de 74624 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72898 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Wireless Network PC Card 54g Turbo
Meer>>>

Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Met behulp van deze 54g Turbo PC Card kun je je Notebook verbinden met ieder draadloos thuisnetwerk, waardoor het mogelijk wordt om vanaf iedere locatie in huis draadloos bestanden en randapparatuur te delen met andere draadloze PC’s of notebooks. Indien je beschikt over een draadloze router en een breedband internetabonnement, kun je dankzij de 54g Turbo PC Card bovendien draadloos internetten.

Tussen Turbo adapters en routers is een werkelijke draadloze doorvoersnelheid mogelijk tot maar liefst 35 Mbps. Dit maakt de 54g Turbo standaard uitermate geschikt voor het draadloos delen van zware multimedia bestanden, zoals digitale fi lms en muziek. Hierdoor kun je maximaal profi teren van de mogelijkheden van je draadloze netwerk en je breedband internetaansluiting!

De adapter is compatible met de 802.11b en 802.11g standaarden.
Korte samenvatting Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo, Draadloos, PC Card, 54 Mbit/s
Lange samenvatting Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: PC Card. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Wireless Network cardbus card 54g Turbo 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PC Card
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Netwerk
Spread spectrum methode
Spread spectrum is een methode om de hoeveelheid electromagnetische storing die een apparaat produceert te verminderen.
DSSS
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
350 W
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Gewicht en omvang
Breedte
54 mm
Gewicht en omvang
Diepte
117 mm
Hoogte
Hoogte van het product
3 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
42 g
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
185 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
20 - 70 °C
Temperatuur bij opslag
20 - 80 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Overige specificaties
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
209 x 45 x 145 mm
Aantal kanalen
13 kanalen
X