Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-140
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21471
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter

WL-140 - Wireless Network Cardbus Card 140g+
Meer>>>

Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
WL-140 - Wireless Network Cardbus Card 140g+
Door deze Wireless Network Cardbus Card in te bouwen in je notebook, kun je via dit notebook direct een verbinding maken met een draadloos netwerk, waarna het mogelijk wordt om draadloos gegevens tussen computers uit te wisselen, gezamenlijk gebruik te maken van randapparatuur en draadloos te internetten vanaf iedere locatie in en om het huis! De nieuwste generatie Nitro XM draadloze netwerkproducten van Sitecom kenmerkt zich door een zeer hoge doorvoersnelheid die 2 maal zo hoog ligt dan bij de bestaande 802.11g standaard. De Nitro XM standaard is volledig automatisch compatible met andere draadloze standaarden die werken op de 2,4 GHz frequentie, zonder dat hiervoor instellingen gewijzigd hoeven te worden.
Korte samenvatting Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+, Intern, Draadloos, CardBus, 140 Mbit/s
Lange samenvatting Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+. Intern, Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 140 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom WL-140 Wireless Network Cardbus Card 140g+ Intern 140Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
140 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
802.11g
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sitecom Wireless Network PCI card 54g Turbo 35Mbit/s netwerkkaart & -adapter Sitecom Wireless Network PCI card 54g Turbo 35Mbit/s netwerkkaart & -adapter
(show image)
WL-171 Wireless Network PCI card 54g Turbo  — 
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X