Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-106
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8984
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 14:55:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router

WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M
Meer>>>

Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router.
Dit Wireless Network Broadband Home Station vormt het middelpunt van een 2.4 GHz draadloos netwerk: één of meer Wireless Network Adapters (PC Card, PCI of USB) kunnen draadloos via het Home Station met elkaar communiceren. Daarnaast is communicatie tussen Home Station onderling mogelijk (roaming) en kan via het Home Station verbinding worden gemaakt met een bestaand bekabeld netwerk. Hiermee beleeft u de optimale vrijheid van draadloos netwerken! Dankzij de ingebouwde router functie hebben alle aangesloten PC’s (bedraad en/of draadloos) op volledige snelheid toegang tot internet via één internet abonnement. De 4 ingebouwde Switch-poorten kunnen worden gebruikt voor het aansluiten van extra PC’s of netwerkapparatuur. Door de ingebouwde USB printerserver is uw printer ook voor alle PC’s in het netwerk te gebruiken.

Het Home Station werkt ook met de bestaande 802.11b standaard (11 Mbps). De nieuwste 802.11g high speed wireless LAN standaard heeft een overdrachtsnelheid tot 54 Mbps!

Kenmerken:
- 802.11G (54 Mbps) Accesspoint
- USB printerserver
- 4x poorts switch
- Router
- Kan met alle Nederlandse breedbandverbindingen samenwerken.
Eenvoudige configuratie door de unieke ISP lijst
Korte samenvatting Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router:
Deze korte samenvatting van de Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g, Ethernet: 10/100 Mbps, Ethernet LAN, Wireless LAN, 0,054 Gbit/s, 54 Mbit/s, 2,4 GHz
Lange samenvatting Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router :

Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g. Ondersteunde data-overdrachtsnelheden: Ethernet: 10/100 Mbps, Netwerkfuncties: Ethernet LAN, Wireless LAN, Max. overdrachtssnelheid: 0,054 Gbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom WL-106 Wireless Network Broadband Home Station 54M draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ethernet LAN-eigenschappen
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
Ethernet: 10/100 Mbps
Netwerkfuncties
Ethernet LAN, Wireless LAN
Max. overdrachtssnelheid
0,054 Gbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4x 10/100 Ethernet 1x USB 1x Power
X