Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless Network Access Point 11Mbps
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WL-013
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8071
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:28:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt

Wireless Network Access Point 11Mbps
Meer>>>

Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt.
Dit wireless networks access point vormt het middelpunt van ieder draadloos netwerk. Werkstations welke voorzien zijn van een draadloze netwerk adapter (PC CARD, PCI of USB) kunnen met elkaar communiceren via het access point en hierdoor gezamelijk gebruik maken van gegevens en randapparatuur. Bovendien kan het access point een verbinding vormen tussen een draadloos netwerk en een (bestaand) bekabeld netwerk. Een extra kenmerk van dit access point is de zgn. 'repeater' functie tussen identieke access points onderling, waardoor het wireless access point ook gebruikt kan worden als versterker om het bereik van het draadloze signaal te vergroten met behulp van slechts de 220V aansluiting. Hierdoor kunt u dankzij het wireless network access point optimaal gebruik maken van alle netwerkfaciliteiten.
Korte samenvatting Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps, 11 Mbit/s, DSSS
Lange samenvatting Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt :

Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps. Overdrachtssnelheid (max): 11 Mbit/s, Spread spectrum methode: DSSS

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Wireless Network Access Point 11Mbps 11Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
11 Mbit/s
Prestatie
Spread spectrum methode
Spread spectrum is een methode om de hoeveelheid electromagnetische storing die een apparaat produceert te verminderen.
DSSS
X