Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CN-521 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 52914
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:29:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Bluetooth 2.0 USB Adapter – 100m
Meer>>>

Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Met de Bluetooth® 2.0 USB-adapter kun je tussen je notebook of PC en andere met Bluetooth® uitgeruste randapparaten een draadloze verbinding tot stand brengen. Met de nieuwe Bluetooth® 2.0 standaard zijn hogere overdrachtssnelheden tot 3Mbps mogelijk en kunnen binnen een draadloos bereik van 100 meter nieuwe multi-tasking toepassingen (zoals tegelijkertijd muziek/foto’s delen en afdrukken) worden uitgevoerd. De Bluetooth® 2.0 USB-adapter is volledig backwards compatible en heeft een laag energieverbruik, wat deze USB-adapter uiterst geschikt maakt voor de mobiele gebruiker van vandaag de dag.

Kenmerken:
- Creëer een draadloze verbinding tussen je PC/Notebook en Bluetooth apparatuur.
- Bereik 100m.
- Bluetooth 2.0 compatible (tot 3 Mbps doorvoersnelheid).
Korte samenvatting Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m, Draadloos, USB, 3 Mbit/s
Lange samenvatting Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 3 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Mbit/s
Netwerk
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
100 m
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
3com

3com 10/100 Secure NIC Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter
(show image)
3CR990B-97 10/100 Secure NIC  — 
Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter
(show image)
CN-520 Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m  — 
X