Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CN-520
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21377
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:29:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 10 jaar
Lange productnaam Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m
Meer>>>

Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Met de Bluetooth® 2.0 USB-adapter kun je tussen je notebook of PC en andere met Bluetooth® uitgeruste randapparaten een draadloze verbinding tot stand brengen. Met de nieuwe Bluetooth® 2.0 standaard zijn hogere overdrachtssnelheden tot 3Mbps mogelijk en kunnen binnen een draadloos bereik van 10 meter nieuwe multi-tasking toepassingen (zoals tegelijkertijd muziek/foto’s delen en afdrukken) worden uitgevoerd. De Bluetooth® 2.0 USB-adapter is volledig backwards compatible en heeft een laag energieverbruik, wat deze USB-adapter uiterst geschikt maakt voor de mobiele gebruiker van vandaag de dag.

Kenmerken:
- Creëer een draadloze verbinding tussen je PC/Notebook en Bluetooth apparatuur.
- Bereik 10m.
- Bluetooth 2.0 compatible (tot 3 Mbps doorvoersnelheid).
Korte samenvatting Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m, Draadloos, USB, 3 Mbit/s
Lange samenvatting Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 3 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3 Mbit/s
Netwerk
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4 - 2.4835
Maximale afstand
De maximale afstand waarop het apparaat werkt.
10 m
Prestatie
Technische details
Typical: 8.5 - 14mA/5V Maximum (Transmit: 35.5mA/5V, Receive: 43.5mA/5V)
Certificaten
Certificering
FCC, CE
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 70 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 90 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
Bluetooth v2.0+EDR; USB v1.1
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
45,3 x 16,6 x 7,2 mm
Beveiligingseigenschappen
Encrypted link Authentication
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE/Me/2000/XP Mac OS 10.2.8
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter Sitecom Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter
(show image)
CN-521 Bluetooth 2.0 USB Adapter - 100m  — 
Sitecom CN-510 Bluetooth USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter Sitecom CN-510 Bluetooth USB Adapter - 10m 3Mbit/s netwerkkaart & -adapter
(show image)
CN-510 CN-510 Bluetooth USB Adapter - 10m  — 
X