Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sitecom
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CN-501 - Bluetooth CF Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CN-501
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sitecom: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 16399
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:54:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter

CN-501 - Bluetooth CF Adapter
Meer>>>

Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter.
CN-501 - Bluetooth CF Adapter
Met de Bluetooth™ Compact Flash adapter wordt het mogelijk om uw PDA of notebook via Bluetooth™ in verbinding te stellen met al uw overige apparatuur die voorzien is van Bluetooth™, zoals andere PDA’s, notebooks of uw mobiele telefoon. Hier-door kunt u bijvoorbeeld uw agenda synchroniseren, data uitwisselen, e-mailen en zelfs verbinding maken met het internet. De Bluetooth™ CF adapter wordt aangesloten via het standaard Type II CF slot in uw PDA, maar kan via de Sitecom PC card CF adapter (optioneel) ook worden aangesloten op uw Note-book. Kortom: met behulp van de Bluetooth™ CF adapter kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van uw mobiele apparatuur!
Korte samenvatting Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter, Intern, Draadloos, Compact Flash
Lange samenvatting Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter :

Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter. Intern, Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: Compact Flash

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sitecom CN-501 - Bluetooth CF Adapter Intern netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
Compact Flash
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 Windows 98 SE Windows ME Windows XP Home Windows XP Professional
X