Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DiamondMax 21 320 GB ATA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
STM3320620A
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 5302
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 20:19:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years.
Lange productnaam Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf

DiamondMax 21 320 GB ATA hard drive
Meer>>>

Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf.
320-GB Maxtor® DiamondMax® 21 hard drives are designed for mainstream systems with more advanced features or greater storage needs than those served by DiamondMax 20 drives.

-Supports popular capacity points.
-Ultra ATA data transfer speeds up to 100MB/s.
-Engineered for robustness and reliability.
-RoHS compliant.
Korte samenvatting Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate DiamondMax 21 DiamondMax 21 320 GB ATA, 320 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100
Lange samenvatting Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf :

Seagate DiamondMax 21 DiamondMax 21 320 GB ATA. Opslagcapaciteit harde schijf: 320 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/100

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate DiamondMax 21 320 GB ATA 320GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
320 GB
Harde schijf-interface *
Ultra-ATA/100
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,16 ms
Energie
Opstartstroom
2,8 A
Gewicht en omvang
Breedte
102 mm
Hoogte
Hoogte van het product
26 mm
Diepte
147 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
635 g
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X