Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Basics
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Maxtor Basics HDD Kit 160GB SATA
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
STM301603N1DAAS-RK
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6763
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 00:40:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf

Maxtor Basics HDD Kit SATA 160GB
Meer>>>

Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf.
Lightning Fast Performance
With high speed data burst transfer rates up to 300MB, the Maxtor SATA hard drive kit is perfect for editing and playing multi streams of video.

Simple Set Up
Installation has never been so easy. Just connect your new hard drive, run MaxBlast, and start your newly enhanced system.

Easy to Use Software
MaxBlast features quick and trouble-free installation.

7200 RPM, 8 MB cache buffer
For fast drive performance, seamless data exchange, and instant access to your files.
Korte samenvatting Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate Basics Maxtor Basics HDD Kit 160GB SATA, 3.5", 160 GB, 7200 RPM, SATA II, 8 MB
Lange samenvatting Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf :

Seagate Basics Maxtor Basics HDD Kit 160GB SATA. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 160 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf-interface: SATA II, Drive, omvang buffer: 8 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate Basics Maxtor HDD Kit 160GB SATA 160GB SATA II interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
160 GB
Harde schijf-interface *
SATA II
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Drive, omvang buffer
8 MB
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
9,3 ms
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
181 mm
Hoogte verpakking
95 mm
Overige specificaties
Lengte van de verpakking
22,8 cm
Minimale systeemeisen
SATA CD-ROM
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
300 Mbit/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE, Me, 2000, XP
Pakketgewicht
0,17 kg
X