Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
73.4GB 2.5" SAS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ST973402SS
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20572
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:43:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf

Savvio 10K.2 73.4GB 2.5" SAS
Meer>>>

Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf.
The Savvio 10K.2 hard drive is a second-generation 10K-RPM drive with the highest nonrecoverable error rate of any drive in the industry. The Savvio 10K.2 drive features perpendicular recording technology for maximum capacity, higher reliability and faster sustained transfer rates than competing drives.

Key Features and Benefits
- 16-MB cache
- 10K-RPM spin speed
- Highest reliability rating in the world—0.55 percent AFR for mission-critical, 24x7, online applications
- Small size, enabling RAID 5 or mirroring with hot spares in 1U systems
- 5-year warranty
Korte samenvatting Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS, 2.5", 73,4 GB, 10000 RPM, SAS, 16 MB, HDD
Lange samenvatting Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf :

Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS. Harde schijf, omvang: 2.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 73,4 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 10000 RPM, Harde schijf-interface: SAS, Soort apparaat: HDD, Drive, omvang buffer: 16 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate Savvio 73.4GB 2.5" SAS 73.4GB SAS interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
73,4 GB
Harde schijf-interface *
SAS
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
10000 RPM
Harde schijf, omvang *
2.5"
Component voor *
Server/werkplaats
Soort apparaat *
HDD
Drive, omvang buffer
16 MB
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
3 ms
Harde schijf, aantal koppen
2
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
1600000 uur
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows
Yes
Ondersteunt Linux
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 60 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Hoogte, in bedrijf
-60,96 - 3048 m
Hoogte bij opslag
-60,96 - 12192 m
Gewicht en omvang
Breedte
100,5 mm
Hoogte
Hoogte van het product
14,8 mm
Diepte
70 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
227 g
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-24
Testseek heeft 2 proffesionele recensies voor Seagate Savvio SAS 3Gb/s 73 Gb Hard Drive verzameld, maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X