Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Momentus
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
30GB HDD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ST93015A
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSeagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 12730
Deze statistiek is gebaseerd op de 90294 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 88272 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 jan 2019 17:46:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100 :
De korte redactionele beschrijving van Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100

30GB HDD, ATA100, 2.5", 4200rpm, 2MB
Meer>>>
Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100.

With 4200-RPM class performance, Seagate Momentus 42 is ideal for cost-effective notebook applications. Momentus 42 features a robust design to withstand today's rugged notebook operating environment. Seagate Momentus 42 delivers the experience, commitment and innovation you expect from the world's leading manufacturer of disc drives.

Features Benefits:

-3D Defense System - The most comprehensive drive protection system in the industry, consisting of Drive Defense, Data Defense and Diagnostic Defense.

- QuietStep ramp load technology - Enables whisper-quiet load/unload acoustics

- SoftSonic FDB motor - Enables whisper-quiet acoustics and increased reliability.

Distinctions:

- Whisper-quiet load/unload acoustics
- Operating shock of 225 G's to withstand rugged notebook environment

Korte samenvatting Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100:
Deze korte samenvatting van de Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Seagate Momentus 30GB HDD, 2.5", 30 GB, 4200 RPM

Lange samenvatting Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate Momentus 30GB HDD 2.5" Ultra-ATA/100, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Seagate Momentus 30GB HDD. HDD omvang: 2.5", HDD capaciteit: 30 GB, HDD rotatiesnelheid: 4200 RPM

Kenmerken
HDD omvang *
2.5"
HDD capaciteit *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
30 GB
HDD rotatiesnelheid *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra-ATA/100
Soort *
HDD
Component voor *
Notebook
Buffergrootte opslagstation
2 MB
HDD, aantal koppen
2
Full stroke seek time
22 ms
Track to track zoektijd
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
2 ms
Gemiddelde zoektijd
12 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
5,6 ms
Bytes per sector
512
Start/stop-cycli
20000
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
330000 uur
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
2,4 W
Stroomverbruik (in standby)
0,36 W
Stroomverbruik (lezen)
2,4 W
Stroomverbruik (schrijven)
2,4 W
Stroomverbruik (idle)
1,2 W
Energie
Operating voltage
Defines the range of operating voltages available
5 V
Opstartstroom
1,2 A
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 65 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Trillingen, in bedrijf
Environmental requirements for vibration in operating mode
1 G
Trillingen bij opslag
Environmental requirements for vibration in non-operating mode
5 G
Hoogte, in bedrijf
-192,12 - 3048 m
Hoogte bij opslag
-304,8 - 12192 m
Schokbestendigheid
Environmental requirements for optimal protection from impact in operating mode
225 G
Schokbestendigheid (buiten gebruik)
Environmental requirements for optimal protection from impact in non-operating mode
800 G
Gewicht en omvang
Breedte
69,8 mm
Hoogte
Hoogte van het product
9,5 mm
Diepte
100,2 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
99 g
Overige specificaties
Geluidsdruk
Hoeveelheid geluidsdruk per ISO 9614-1; uitgedrukt in decibels
23 dB
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Seagate Momentus 5400.3 40 GB 5400 rpm Ultra ATA/100 2.5" Ultra-ATA/100 Seagate Momentus 5400.3 40 GB 5400 rpm Ultra ATA/100 2.5" Ultra-ATA/100
(show image)
ST940815A Momentus 5400.3 40 GB 5400 rpm Ultra ATA/100 EUR 21,53
(excl. VAT)
EUR 25,84 (incl. VAT)
Customer service details