Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Barracuda
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HD Barracuda 400GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ST3400801CB-RK
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11377
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:00:37
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf

Seagate Barracuda HD 400GB
Meer>>>

Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf.
Prachtig ontworpen, van binnen en buiten
Perfect voor uw PC of Mac: op deze externe harde schijf kunt u veilig uw zakenbestanden, films en foto's van familie en vrienden, de nieuwste computerspellen, uw favoriete muziek en meer bewaren. Deze geavanceerde, makkelijk te gebruiken schijf is uitgerust met de prijswinnende BounceBack Express software van CMS waarmee u sneller en eenvoudiger backups kunt maken dan met enige andere methode.
Backups maken met één druk op de knop.
Paswoord bescherming.
Verkrijgbaar met groottes tot 500 GB en met een USB 2.0 of USB/FireWire aansluiting.
Korte samenvatting Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate Barracuda HD Barracuda 400GB, 400 GB, 2.0, 7200 RPM
Lange samenvatting Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf :

Seagate Barracuda HD Barracuda 400GB. Opslagcapaciteit harde schijf: 400 GB. USB-versie: 2.0. Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate Barracuda HD 400GB 400GB externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
400 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
8 MB
Poorten & interfaces
USB-aansluiting *
Dankzij de snelle 2.0 USB connector kun je met dit toestel MP3-bestanden afspelen, opgeslagen op een USB geheugenstick.
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
FireWire 400
FireWire-interface met een snelheid van 400 Mbit/s (50 MB/s). FireWire is een seriële computer-bustechnologie ontworpen als vervanging van SCSI en is gebaseerd op de IEEE 1394- en 1394b-standaarden.
Yes
Energie
Stroomvoorziening via USB *
The device can be powered via a USB connection.
No
Verpakking
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Software CD
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC adapter
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP, ME, 2000, 98SE MacOS 8, 9, MacOS X
X