Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7Y250M0 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10907
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 21:19:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar garantie
Lange productnaam Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf

HD MaxLine Plus II 250GB SATA 7200rpm 8MB
Meer>>>

Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf.
De MaXLine ATA schijf van Maxtor, het innovatieve opslagmedium met grote capaciteit, is zo betrouwbaar, zo snel en zo kosteneffectief, dat hij gewone near-line tape en optische oplossingen ver achter zich laat. De prijs is ongeveer gelijk aan die van tape en optische methoden, maar de capaciteit is veel groter en de toegangstijd is veel korter. ATA drives begeven zich op de near-line opslagmarkt met steeds grotere snelheid. Op 200GB tot 300 GB bieden MaXLine ATA schijven grotere opslagcapaciteit dan gewone ATA drives en bovendien zijn ze super betrouwbaar. Voor near-line en andere lage-I/O tweede-opslag-toepassingen, zijn ze getest op meer dan 1 miljoen uur MTTF. MaXLine schijven zijn niet bedoeld om SCSI toepassingen in hoge-I/O toepassingen, maar ze zijn ideaal voor 24x7 werksituaties waar de langzame toegangstijd van optische en tape oplossingen gewoon niet snel genoeg is. Situaties waarin u niet de hele tijd uw opgeslagen data nodig heeft, maar als u het nodig heeft, heeft u het nu nodig.
Korte samenvatting Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB, 3.5", 250 GB, 7200 RPM, 8 MB
Lange samenvatting Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf :

Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 250 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Drive, omvang buffer: 8 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB 250GB interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
250 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Drive, omvang buffer
8 MB
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
12,6 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
630 g
Overige specificaties
Harde schijf overdrachtssnelheid
150 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
101,6 x 147 x 26,1 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Totale opslagcapaciteit
250 GB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-24
Testseek heeft 2 proffesionele recensies voor Seagate HD MaxLine PlusII 250GB SATA 7200rpm 8MB verzameld, maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X