Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DiamondMax 17 160GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6G160P0
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8098
Deze statistiek is gebaseerd op de 74536 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72815 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 11:47:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar garantie
Lange productnaam Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf

DiamondMax 17 160GB PATA 8MB 7200rpm
Meer>>>

Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf.
DiamondMax 17 biedt de beste prestaties en functies voor algemene PC toepassingen. Het geoptimaliseerde ontwerp is verkrijgbaar in capaciteiten tot 320 GB, met de nieuwste 3.0 Gb Serial ATA II aansluiting en functies zoals native command queuing, en heeft dual processor technologie voor sneller opstarten. De DiamondMax 17 levert op efficiente wijze de meest populaire capaciteiten met een opslagcapaciteit van maar liefst 160 GB per harde schijf, een absoluut maximum.

De DiamondMax 17 drives zijn van de grond af aan ontwerpen om de meest robuuste en betrouwbare drives in zijn klasse te worden. De drive is voorzien van meerdere vooruitstrevende verbeteringen in het ontwerp om nieuwe standaarden te zetten op het gebied van betrouwbaarheid. Een voorbeeld hiervan is ramp load technologie, deze technologie plaatst de koppen van het schijfoppervlakte af wanneer de drive niet in gebruik is, om beschadiging door schokken en verkeerd gebruik te voorkomen. Ook gebruikt de schijf weinig stroom, zodat hitte en temperatuureffecten verminderd worden. Een groter bereik in bedrijfstemperatuur zorgt dat de drive beter werkt onder moeilijke omstandigheden. Stille techniek en een slim mechanisch ontwerp hebben geleid tot een lagere geluidsproductie.

Deze 7200 RPM snelle DiamondMax 17 drives zijn de ideale oplossing voor het opslaan van gegevens voor PC gebruikers, systeembouwers en white-box bouwers.

De DiamondMax 17 voldoet aan de milieuwetgeving van de Europese Unie voor de vermindering van het gebruik van gevaarlijke stoffen (RoHS).
Korte samenvatting Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate DiamondMax DiamondMax 17 160GB, 3.5", 160 GB, 7200 RPM, EIDE/ATA, 16 MB
Lange samenvatting Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf :

Seagate DiamondMax DiamondMax 17 160GB. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 160 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf-interface: EIDE/ATA, Drive, omvang buffer: 16 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate DiamondMax 17 160GB 160GB EIDE/ATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
160 GB
Harde schijf-interface *
EIDE/ATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Drive, omvang buffer
16 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
8,9 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,17 ms
Energie
Stroomverbruik (in standby)
1 W
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 60 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Schokbestendigheid (buiten gebruik)
Environmental requirements for optimal protection from impact in non-operating mode
350 G
Gewicht en omvang
Breedte
102 mm
Hoogte
Hoogte van het product
26,1 mm
Diepte
147 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
460 g
Overige specificaties
Kleur van het product
Zilver
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
133 Mbit/s
Stroomvoorziening via USB
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000 Microsoft Windows XP
Externe adapter
No
Plug and play
Plug & Play is een standaard voor de communicatie tussen verschillende apparatuur waardoor aansluiten/installeren zeer makkelijk wordt.
No
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Seagate DiamondMax 17 160GB Serial ATA II 8 MB RoHS 20pk 160GB SATA II interne harde schijf Seagate DiamondMax 17 160GB Serial ATA II 8 MB RoHS 20pk 160GB SATA II interne harde schijf
(show image)
6G160E0?20PK DiamondMax 17 160GB Serial ATA II 8 MB RoHS 20pk  — 
Seagate DiamondMax 17 160GB Serial ATA II 8 MB RoHS 160GB SATA II interne harde schijf Seagate DiamondMax 17 160GB Serial ATA II 8 MB RoHS 160GB SATA II interne harde schijf
(show image)
6G160E0 DiamondMax 17 160GB Serial ATA II 8 MB RoHS  — 
X