Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5"

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
DiamondMax
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HDD DiamondMax 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6E040T0
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSeagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 6257
Deze statistiek is gebaseerd op de 95028 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92827 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5" :
De korte redactionele beschrijving van Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5"

HDD DiamondMax 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk
Meer>>>
Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5":
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5".

DiamondMax 8S is a 40GB 7200RPM drive that brings Serial ATA performance to entry desktop systems. Serial ATA enables data transfer rates up to 150MB/sec while native command queuing intelligently reorders commands to enhance system efficiency and performance. Low height improves airflow and cooling in systems and low weight reduces shipping costs. DiamondMax 8S drives deliver high reliability and data integrity using the Maxtor- developed Shock Protection System and Data Protection System. Combining performance and value, these drives procide and ideal solution for entry systems transitioning to Serial ATA.

Korte samenvatting Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5":
Deze korte samenvatting van de Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5"-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk, 3.5", 40 GB, 7200 RPM

Lange samenvatting Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5":
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk 3.5", gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Seagate DiamondMax HDD 8s 40GB SATA 7200 1pk bulk. HDD omvang: 3.5", HDD capaciteit: 40 GB, HDD rotatiesnelheid: 7200 RPM

Kenmerken
HDD omvang *
The amount of data that the hard drive can store.
3.5"
HDD capaciteit *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
40 GB
HDD rotatiesnelheid *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
SATA
Buffergrootte opslagstation
2 MB
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,17 ms
Energie
Operating voltage
Defines the range of operating voltages available
5 / 12 V
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 60 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
510 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
146,3 x 101,6 x 17,5 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1,5 Gbit/s
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Seagate DiamondMax 8S 40GB Serial ATA 2 MB 25pk bulk RoHS 3.5" SATA Seagate DiamondMax 8S 40GB Serial ATA 2 MB 25pk bulk RoHS 3.5" SATA
(show image)
6N040T0-25PK DiamondMax 8S 40GB Serial ATA 2 MB 25pk bulk RoHS 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)