Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
DiamondMax
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DiamondMax 10 80GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6B080P0?20PK
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
Interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorSeagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 5196
Deze statistiek is gebaseerd op de 94393 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92231 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 05:08:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133 :
De korte redactionele beschrijving van Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133

DiamondMax 10 80GB
Meer>>>
Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133.

DiamondMax 10 80GB
Capacities up to 300GB
Ultra ATA/133 & SATA/150 Interface
Native Command Queuing
<9.0 ms Average Seek Time
8MB and 16MB Cache Buffers
FDB Motors
7200 RPM

Korte samenvatting Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133:
Deze korte samenvatting van de Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Seagate DiamondMax 10 80GB, 80 GB, 7200 RPM

Lange samenvatting Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate DiamondMax 10 80GB Ultra-ATA/133, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Seagate DiamondMax 10 80GB. HDD capaciteit: 80 GB, HDD rotatiesnelheid: 7200 RPM

Kenmerken
HDD capaciteit *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
80 GB
HDD rotatiesnelheid *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
Ultra-ATA/133
Buffergrootte opslagstation
8 MB
Kenmerken
Gemiddelde zoektijd
9 ms
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Stroomvoorziening via USB
The device can be powered via a USB connection.
No