Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Seagate
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
DiamondMax
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
16
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
4R120L0
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Seagate: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9773
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 01:23:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf

DIAMONDMAX 16 120GB IDE FD 3.5HH 2MB 5400RPM 12MS
Meer>>>

Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf.
The premier choice for desktop, commercial and consumer electronics high-capacity storage needs is the DiamondMax® 16 hard drive. With capacity points of 60, 80, 120 and 160GB, you'll get all the capacity and reliability you need at the best dollar per GB available. Maxtor-developed parallel ATA interfaces have data transfer rates of 133MB/sec. Our exclusive Maxtor Shock Protection and Data Protection Systems are designed into every Maxtor hard drive. The combination of outstanding capacity, value and reliability makes the DiamondMax 16 the first choice for your desktop storage needs.
Korte samenvatting Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Seagate DiamondMax 16, 3.5", 120 GB, 5400 RPM, IDE/ATA, 2 MB, HDD
Lange samenvatting Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf :

Seagate DiamondMax 16. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 120 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 5400 RPM, Harde schijf-interface: IDE/ATA, Soort apparaat: HDD, Drive, omvang buffer: 2 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Seagate DiamondMax 16 120GB IDE/ATA interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
120 GB
Harde schijf-interface *
IDE/ATA
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
5400 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Soort apparaat *
HDD
Drive, omvang buffer
2 MB
Harde schijf
Gemiddelde zoektijd harde schijf
12,6 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
5,6 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
620 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
26,1 x 101,6 x 147 mm
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Aantal per pallet
Aantal stuks van het product per pallet. Als er meer dan één stuks in een verpakking zit, is dit het aantal stuks (niet het aantal verpakkingen) per pallet.
1 stuk(s)
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X