Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Aerial Connector F 9.5mm (90ø)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
504-49
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730504495
Categorie
Small device which is connected to a cable to change from male to female connections or vice-versa.
kabeladapters/verloopstukjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29989
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø) :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø)

Antenne-connector voor bevestiging aan het eind van een antenne-kabel. Interne schroefterminals maken solderen overbodig. De connector is geplaatst in een hoek van 90 graden zodat de kabel niet in de lucht uitsteekt.
Meer>>>

Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø).
Antenne-connector voor bevestiging aan het eind van een antenne-kabel. Interne schroefterminals maken solderen overbodig. De connector is geplaatst in een hoek van 90 graden zodat de kabel niet in de lucht uitsteekt.
Korte samenvatting Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø):
Deze korte samenvatting van de Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø), 9.5mm, Wit
Lange samenvatting Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø) :

Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø). Aansluiting 1: 9.5mm. Kleur van het product: Wit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Aerial Connector F 9.5mm (90ø), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
9.5mm
Sexe
Gender (type) of a product.
Vrouwelijk
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
64 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
23 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
80 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
10 g
Type verpakking
The type of product package e.g. box.
Blister
Inhoud van de verpakking
Aantal
The number of products there are.
1
Land Distributor
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X