Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VGA Y-splitter 1 to 2, passive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
503-74
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730503740
Categorie VGA kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 55886
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: false
Lange productnaam Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive

VGA Y-splitter 1 to 2, passive
Meer>>>

Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive.
Met deze VGA Y-splitter kunt u het signaal van uw grafische kaart naar monitors splitten, zodat dezelfde afbeelding op beide schermen wordt getoond. Dit is perfect voor presentaties en displays waar u dezelfde afbeelding aan meerdere mensen tegelijkertijd moet laten zien. Echter, de kabel is passief, dus het schermsignaal wordt niet versterkt. Daarom kunt u een kleine vermindering in beeldkwaliteit waarnemen.
Korte samenvatting Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive:
Deze korte samenvatting van de Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive, VGA (D-Sub), 2 x VGA (D-Sub), Mannelijk, Vrouwelijk, Wit, Recht
Lange samenvatting Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive :

Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive. Aansluiting 1: VGA (D-Sub), Aansluiting 2: 2 x VGA (D-Sub), Aansluiting 1 type: Mannelijk. Breedte: 172 mm. Breedte verpakking: 130 mm, Diepte verpakking: 45 mm, Hoogte verpakking: 172 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg VGA Y-splitter 1 to 2, passive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aansluiting 1 *
VGA (D-Sub)
Aansluiting 2 *
2 x VGA (D-Sub)
Aansluiting 1 type *
Mannelijk
Aansluiting 2 type *
Vrouwelijk
Kleur van het product *
Wit
Connector 1 vormfactor
Recht
Connector 2 vormfactor
Recht
Kenmerken
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Overige specificaties
Breedte
172 mm
Gewicht en omvang
Breedte verpakking
130 mm
Diepte verpakking
45 mm
Hoogte verpakking
172 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
223 g
Land Distributor
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X