Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
503-06
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730503061
Categorie
Ieder netwerk maakt gebruik van zijn eigen soort kabels. Het meest gebruikte netwerk voor thuis- kantoorgebruik is Ethernet. Voor modern Ethernet heeft u minimaal categorie 5 kabels nodig. Ethernetkabels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gewoon en cross-linked. Voor het direct aansluiten van twee computers op elkaar heeft u een cross-linked kabel nodig, voor het aansluiten van een computer op een switch of router heeft u een gewone kabel nodig. Voor de meeste nieuwere Ethernet-apparatuur maakt het niet langer uit of u gewone of cross-linked kabels gebruikt omdat deze apparaten automatisch het type detecteren en hun instellingen hierop aanpassen.
netwerkkabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11986
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:57:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m

ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m
Meer>>>

Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m.
Deze kabel wordt gebruikt voor het verbinden van ISDN-apparatuur. Deze kabel kan worden gebruikt om een ISDN-modem op een NT box of S-bus board aan te sluiten. Let erop dat deze kabel niet kan worden gebruikt voor netwerken waarvoor u een UTP- of STP- (gedraaid paar) kabel nodig heeft.
Korte samenvatting Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m, 2 m, Zwart
Lange samenvatting Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m :

Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m. Lengte snoer: 2 m, Kleur kabel: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg ISDN flatcable RJ45-RJ45 2 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Lengte snoer *
How long the cable is.
2 m
Kleur kabel
Colour of the cable e.g. white, gray.
Zwart
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
90 mm
Verpakking
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
25 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
205 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
48 g
Overige specificaties
Aansluiting(en)
RJ45/RJ45
X