Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
502-55
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730502552
Categorie
SCSI cables have large connectors and are mostly used to connect computer equipment such as monitors and printers.
SCSI-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6940
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 15:08:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m

LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m
Meer>>>

Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m.
LVD (de nieuwste SCSI-gebaseerde standaard)-kabel voor high speed datatransfer. Aan het eind van de kabel bevindt zich een 68-pin mini Centronics standaardconnector (Compressed Centronics of VHD Centronics). Het andere uiteinde heeft een HP-mini type 68-pin-connector.
Korte samenvatting Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m, Wit
Lange samenvatting Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m :

Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m. Kleur van het product: Wit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg LVD ext. VHDCN68M/HPDB68M, 2m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Lengte snoer *
How long the cable is.
2 m
Aansluiting(en)
VHDCN68M/HPDB68M
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
X