Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FireWire 4pM-4pM 1 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
502-04
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730502040
Categorie
Cables which are used wirh computers and small electronic devices such as cameras and MP3 platters. They transmit data to and from high-bandwidth digital devices faster than USB.
firewire-kabel
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29826
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m

4pM-4pM, 1 m
Meer>>>

Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m.
FireWire-kabel (IEEE 1394) met een 4-pin-connector aan beide uiteinden. Ondersteunt snelheden tot 400 Mbit/s.FireWire is ook bekend als "i.Link".
Korte samenvatting Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m, 400 Mbit/s, 70 mm, 40 mm, 167 mm, 87 g, Zwart
Lange samenvatting Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m :

Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m. Overdrachtssnelheid: 400 Mbit/s. Breedte verpakking: 70 mm, Diepte verpakking: 40 mm, Hoogte verpakking: 167 mm. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg FireWire 4pM-4pM 1 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Soort kabel *
Type of cable e.g. electicity cable, optical cable.
FireWire 400 (IEEE 1394/IEEE 1394a)
Lengte snoer *
How long the cable is.
1 m
Aansluiting 1 *
This is the first connector in the device.
4-p
Aansluiting 2 *
This is the second connector in the device.
4-p
Sexe
Gender (type) of a product.
Mannelijk/Mannelijk
Aantal
The number of products there are.
1
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
400 Mbit/s
Verpakking
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
70 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
40 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
167 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
87 g
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sandberg FireWire 4pM-4pM 3 m Sandberg FireWire 4pM-4pM 3 m
(show image)
502-05 FireWire 4pM-4pM 3 m EUR 3,87
(excl. VAT)
EUR 4,83 (incl. VAT)
Sandberg FireWire 4pM-4pM 2 m Sandberg FireWire 4pM-4pM 2 m
(show image)
506-27 FireWire 4pM-4pM 2 m EUR 12,24
(excl. VAT)
EUR 15,30 (incl. VAT)
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X