Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
501-34
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730501340 show
Categorie
Wires to connect two or more components.
kabel-connectoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39830
Deze statistiek is gebaseerd op de 74536 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72815 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 nov 2017 02:40:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Folder (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: false
Lange productnaam Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs. :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.

Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.
Meer>>>

Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs..
Bevat 100 losse UTP-connectors (RJ45) die u op een UTP-kabel kunt aanbrengen met behulp van een striptang. Hierdoor kunt u UTP-kabels maken in alle gewenste lengten.
Korte samenvatting Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.:
Deze korte samenvatting van de Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs., 172 mm, Transparant, 3 cm, 130 mm, 172 mm, 196 g
Lange samenvatting Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs. :

Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs.. Breedte: 172 mm. Kleur van het product: Transparant. Lengte van de verpakking: 3 cm, Breedte verpakking: 130 mm, Hoogte verpakking: 172 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg Kit: RJ45 Plugs, 100 pcs., gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Verpakking
Lengte van de verpakking
3 cm
Breedte verpakking
130 mm
Hoogte verpakking
172 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
196 g
Inhoud van de verpakking
Aantal per verpakking
100
Kleur
Kleur van het product
Transparant
Gewicht en omvang
Breedte
172 mm
Technische details
Aansluiting(en)
RJ45
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
1
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Kabelafscherming
U/UTP (UTP)
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings Sandberg Kit: 20 RJ45 plugs + housings
(show image)
502-92 Kit: 20 RJ45 plugs + housings EUR 3,99
(excl. VAT)
EUR 4,99 (incl. VAT)
Land Distributor
United Kingdom 3 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X