Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCSI Flatcable 68M 3 units
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
500-91
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730500916
Categorie
SCSI cables have large connectors and are mostly used to connect computer equipment such as monitors and printers.
SCSI-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10329
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 07:06:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel

SCSI Flatcable
Meer>>>

Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel.
SCSI ribbon cable for connecting up to three SCSI devices to the controller inside your computer.

The cable has 68-pin male connectors.
Korte samenvatting Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel:
Deze korte samenvatting van de Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg SCSI Flatcable
Lange samenvatting Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel :

Sandberg SCSI Flatcable

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg SCSI Flatcable 0.8m SCSI-kabel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X