Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
500-88
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730500886
Categorie
SCSI cables have large connectors and are mostly used to connect computer equipment such as monitors and printers.
SCSI-kabels
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7896
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 15:08:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m

SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m
Meer>>>

Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m.
SCSI-kabel voor het verbinden van twee SCSI-apparaten waar één van de apparaten een 68-pin HP-mini type SCSI-poort en de andere een 50-pin HP-mini type SCSI-poort heeft. Dit type kabel wordt met name gebruikt om een extern apparaat met de controller in de computer te verbinden.
Korte samenvatting Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m, Wit
Lange samenvatting Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m :

Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m. Kleur van het product: Wit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg SCSI Cable HPDB68M-HPDB50M 1 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Lengte snoer *
How long the cable is.
1 m
Aansluiting(en)
HPDB68M-HPDB50M
Kenmerken
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
X