Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
500-57
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730500572
Categorie
A power cable, also known as a power cord, is used for the transmission of electrical power.
electriciteitssnoeren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 37826
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Folder (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: false
Lange productnaam Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m

230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m
Meer>>>

Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m.
Standaard computer elektriciteitssnoer voor het verbinden van uw computer met een stopcontact of verlengkabel. Met 2-pin-plug.
Korte samenvatting Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m:
Deze korte samenvatting van de Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m, 1,8 m, Mannelijk/Vrouwelijk, 230, Zwart
Lange samenvatting Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m :

Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m. Lengte snoer: 1,8 m, Geslacht connector: Mannelijk/Vrouwelijk. Ingangsspanning: 230. Kleur kabel: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg 230V Cable GSTUV PC-Wall 1.8 m, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Geslacht connector *
Mannelijk/Vrouwelijk
Kleur kabel *
Colour of the cable e.g. white, gray.
Zwart
Lengte snoer
How long the cable is.
1,8 m
Connector 1 vormfactor
Haaks
Connector 2 vormfactor
Recht
Verbindingshoek
90°
RoHS compliance
De Restriction of Hazardous Substances (RoHS) Richtlijn van de EU heeft als doel om een aantal gevaarlijke substanties aan banden te leggen die vaak gebruikt worden in elektrische en elektronische apparatuur. Een RoHS compliant produkt is getest op de aanwezigheid van Lood (Pb), Cadmium (Cd), Kwik (Hg), Hexavalent chroom (Hex-Cr), Polybroombifenylen (PBB), en Polybroomdifenylethers (PBDE). PBB en PBDE zijn vuurvertragers die in verschillende plastics voorkomen. Voor Cadmium en Hex-Cr, geldt dat er minder dan 0,01% van de stof in mag zitten. Voor Lood, PBB, en PBDE, mag er niet meer dan 0,1% van de stof in een materiaal zitten. Ieder RoHS compliant component mag niet meer dan 100 ppm kwik bevatten en het kwik mag er niet met opzet in opgenomen zijn. In de EU is sommig militaire of medische apparatuur uitgezonderd van de RoHS-richtlijn.
Yes
Energie
Ingangsspanning
The voltage (V) which is required to power the product.
230
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
172 mm
Breedte verpakking
The distance from one side of the packaging to the other.
130 mm
Diepte verpakking
The distance from the front to the back of the packaging.
45 mm
Hoogte verpakking
The distance from the top to the bottom of the packaging.
172 mm
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
219 g
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X