Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Sandberg SoundExperience 5.1

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Sandberg
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SoundExperience 5.1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
125-13
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5705730125133
Categorie
Apparatus that converts electrical impulses into sound, typically as part of a public address system.
luidsprekers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Sandberg: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 02 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10192
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 02-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:58:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Sandberg SoundExperience 5.1 :
De korte redactionele beschrijving van Sandberg SoundExperience 5.1

SoundExperience 5.1
Meer>>>

Sandberg SoundExperience 5.1:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Sandberg SoundExperience 5.1.
De Sandberg SoundExperience 5.1 heeft een indrukwekkende geluids-output en een doordacht ontwerp. Sluit het op de 5.1 audio outputs van uw computer aan voor een fantastische geluidsbeleving bij games en films met echt surroundgeluid waardoor u de actie "echt" beleefd. De speakerset is eenvoudig aan te sluiten aangezien alle jacks duidelijk zijn gemarkeerd. De subwoofer is omkleed met een stevig houten frame voor hoge kwaliteit en optimale duurzaamheid. Het volume wordt op de subwooferdisplay getoond en het hoofdvolume of individuele speakervolumes kunnen worden afgesteld door gebruik te maken van de bijgeleverde afstandsbediening. De Sandberg SoundExperience 5.1 kan tevens op een DVD-speler worden aangesloten zodat u uw eigen thuisbioscoop kunt creëren.
Korte samenvatting Sandberg SoundExperience 5.1:
Deze korte samenvatting van de Sandberg SoundExperience 5.1-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Sandberg SoundExperience 5.1, 5.1 kanalen
Lange samenvatting Sandberg SoundExperience 5.1 :

Sandberg SoundExperience 5.1. Audio-uitgangskanalen: 5.1 kanalen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Sandberg SoundExperience 5.1, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Luidsprekers
Audio-uitgangskanalen *
Het aantal luidsprekerkanalen: het getal voor de punt is het aantal kleine luidsprekertjes, het getal na de punt een eventuele subwoofer. Bij geluidsapparatuur waar geen luidsprekers meegeleverd worden, geeft dit aan voor welk aantal luidsprekers het product maximaal geschikt is.
5.1 kanalen
Audio
Gemiddeld vermogen subwoofer
This is a measure of the continuous power (RMS power) produced by a subwoofer.
25 W
Poorten & interfaces
Aansluiting(en)
3 x 3.5 mm MiniJack
Overige specificaties
Soort
Characteristics of the device.
Home theatre luidsprekers
Afmetingen subwoofer (B x H x D)
200 x 250 x 285 mm
Afmetingen surroundluidspreker (B x H x D)
100 x 255 x 100 mm
Overige specificaties
Gemiddeld vermogen satelietluidsprekers
This is a measure of the continuous power (RMS power) produced by a satellite speaker.
5 W
Impedantie satellietluidspreker
8 Ohm
Impedantie subwoofer
4 Ohm
Impedantie centerluidspreker
8 Ohm
Frequentiebereik subwoofer
The range of frequencies (low-high sounds) produced by a subwoofer, which is a loudspeaker which produced bass sounds (low frequency).
17 - 190 Hz
Frequentiebereik centerluidspreker
90 - 17000 Hz
Freqentiebereik satellietluidspreker
90 - 17000 Hz
Middenluidspreker afmetingen (WxDxH)
100 x 100 x 255 mm
X