Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung VCC8430 Stofzuiger

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VCC8430 Stofzuiger
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VCC8430
Categorie
Electrical apparatus that by means of suction collects dust and small particles from floors and other surfaces.
stofzuigers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12109
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 sep 2017 12:07:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung VCC8430 Stofzuiger :
De korte redactionele beschrijving van Samsung VCC8430 Stofzuiger

VCC8430 Stofzuiger
Meer>>>

Samsung VCC8430 Stofzuiger:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung VCC8430 Stofzuiger.
Comfortabel krachtig
Comfort en kracht verenigd in een stijlvolle stofzuiger. Via de Smart Plus brush met bereikt u moeiteloos moeilijk te bereiken plekken. Ongeacht het oppervlak, hoogpolig tapijt, parket of zijl, het model garandeert continue zuigkracht voor optimale effectiviteit. Na afloop verwijderd u eenvoudig de stofopvangbak en na het legen reinigt u deze eenvoudig onder de kraan.

Twin Chamber System™
Alle stofzuigers zijn uitgerust met een hoge zuigkracht van 360W. In het unieke Twin Chamber System kunnen vuil en schone lucht niet met elkaar mengen, waardoor filters minder snel verstopt raken. Dit zorgt voor het behoud van zuigkracht, ook op de lange termijn

Continue zuigkracht
Eén van de belangrijkste criteria bij het stofzuigen is een sterke, maar vooral voortdurende zuigkracht. Door de opvangcapaciteit en de uitgestelde filterverstopping is dat precies wat de Samsung stofzuiger belooft!

Gemakkelijk te legen
Net zo gemakkelijk als het pakken van een koffiekan is het verwijderen van de stofopvangbak. Het deksel voorkomt lekken van stof en vuil en na het legen spoelt u de opvangbak gewoon om met water.

Filter systeem
Het dubbele filtersysteem, bestaande uit een uitwasbaar, lifetime foamfilter en een Hepa filter, zorgen voor een intensieve filtering van stof- en vuildeeltjes. De stofuitstoot aan het einde van het reinigingsproces is daarmee nihil.

HEPA filter
Voor filtering van de fijnste stofdeeltjes maakt Samsung gebruik van Hepa filters. Deze zeer fijnmazige filters kunnen tot 99,95% van de lucht zuiveren. Hét instrument in de strijd tegen allergiën.

Allergie vrij
Alle stofzuigers zijn uitgerust met een certificaat van het British Allergy Fund (BAF). Dit certificaat wordt uitsluitend verstrekt bij aantoonbaar betere filtering. Optimale filtering zorgt voor een stofvrije en dus allergie vrije leefomgeving.

Smart Plus brush
Met de Smart Plus brush is elk hoekje bereikbaar. Het ronddraaiende koppelstuk zorgt voor flexibilteit en wendbaarheid en de rubberen wielen zijn zacht voor de harde vloeren.

3-in-1 Opzetstukken
Alle stofzuigers zijn standaard uitgerust met drie opzetstukken: opzetborstel, klein mondstuk en een spleetmondstuk. De borstels worden als een 3-in-1 set geleverd en de set kan eenvoudig aan de slang bevestigd worden.
Korte samenvatting Samsung VCC8430 Stofzuiger:
Deze korte samenvatting van de Samsung VCC8430 Stofzuiger-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung VCC8430 Stofzuiger, 1800 W, 360 W, Cilinderstofzuiger, Zakloos, 1,5 l, Rood
Lange samenvatting Samsung VCC8430 Stofzuiger :

Samsung VCC8430 Stofzuiger. Maximaal ingangsvermogen: 1800 W, Zuigkracht: 360 W. Soort: Cilinderstofzuiger, Stofzuigercontainer type: Zakloos, Stof capaciteit: 1,5 l. Stofzuiger luchtfiltering: HEPA, Vuilafscheidingsmethode: Filtrerend, Soort reiniging: Droog. Gewicht: 5,8 kg. Afmetingen (BxDxH): 283 x 300 x 420 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung VCC8430 Stofzuiger, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Energie
Maximaal ingangsvermogen *
The maximum power that can be inputted into the device.
1800 W
Zuigkracht
The power of a vacuum cleaner to suck up dust etc.
360 W
Variabel vermogen
Yes
Design
Soort *
Characteristics of the device.
Cilinderstofzuiger
Stofzuigercontainer type *
Dust collected by a vacuum cleaner may be stored in a vacuum cleaner bag (which must be thrown away and replaced by an empty bag) or a some kind of box which can be emptied (known as 'bagless' vacuum cleaners).
Zakloos
Stof capaciteit *
The space that the product e.g. vacuum cleaner,vacuum cleaner bag has for dust.
1,5 l
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Rood
Prestatie
Stofzuiger luchtfiltering *
There is a device in the vacuum cleaner for filtering the air (removing certain particples). One of the best is the HEPA filterning system which traps the fine particles (such as pollen and dust mite feces) which trigger allergy and asthma symptoms.
HEPA
Vuilafscheidingsmethode *
Filtrerend
Prestatie
Soort reiniging *
Way in which device cleans something or itself.
Droog
Geluidsniveau *
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
78 dB
Actieradius *
The radius is a meausrement from the centre to the circumference (edge) of a circle or sphere. It is equal to half the diameter.
10,5 m
Ergonomie
Stofzak vol indicator
Yes
Automatische snoeropwinder
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
5,8 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
283 x 300 x 420 mm
Telescopische buis
Yes
X