Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
TS-H292A/BEBA
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9536
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 15:57:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation

TS-H292A CD-RW 52x32x52 Black Int BULK
Meer>>>

Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation.
Samsung CD-ReWriters zijn uitgerust met innovatieve technieken om optimale kwaliteit te garanderen bij het lezen, schrijven en herschrijven van CD-Rom's.

Buffer Under Run Free Technologie
Ondersteunt Variable Packet (CD-R)
Ondersteunt Variable en Fixed Packet (CD-RW) lees/schrijf
Ondersteunt Ultra DMA Mode 2
Ondersteunt Mt. Rainier
Korte samenvatting Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int, Zwart, 2 MB, 16,6 MB/s, 52x, 32x, 52x
Lange samenvatting Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation :

Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int. Kleur van het product: Zwart. Drive, omvang buffer: 2 MB, Overdrachtssnelheid (piek): 16,6 MB/s. Schrijfsnelheid CD: 52x, Herschrijfsnelheid CD: 32x. Leessnelheid CD: 52x. Toegangstijd: 110 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung TS-H292A CD-RW 52x32x52 BULK Black Int Intern Zwart optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product *
Zwart
Prestatie
Drive, omvang buffer
2 MB
Overdrachtssnelheid (piek)
16,6 MB/s
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
52x
Toegangstijd
Toegangstijd
110 ms
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 45 °C
Temperatuur bij opslag
-25 - 60 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
750 g
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
+5V: 1.5 A (RMS), +12V: 1.5 A (RMS)
Ondersteunde mediatypen
CD-R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-ROM/XA, Video-CD, CD-I, Photo CD, CD-EXTRA, CD-TEXT
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148,2 x 184 x 42 mm
Technische details
700/650MB CD-RW Capacity 800/700/650MB CD-R Capacity
X