Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Spinpoint P
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
80GB HDD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SP0822N
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27236
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 01:22:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf

80GB Ultra-ATA/100, 7200 RPM, 2MB Buffer Hard Drive
Meer>>>

Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf.
De multimedia Drive, bedoeld om vele muziek-, internet- en werkbestanden te bewaren. De snelle, geruisloze werking verhogen het comfort. Het duurzame karakter uw gebruiksgemak.
Korte samenvatting Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung Spinpoint P 80GB HDD, 3.5", 80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100, 2 MB, HDD
Lange samenvatting Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf :

Samsung Spinpoint P 80GB HDD. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 80 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/100, Soort apparaat: HDD, Drive, omvang buffer: 2 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung Spinpoint P 80GB HDD 80GB Ultra-ATA/100 interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
80 GB
Harde schijf-interface *
Ultra-ATA/100
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Soort apparaat *
HDD
Drive, omvang buffer
2 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
8,9 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,17 ms
Harde schijf
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
0,8 ms
Bytes per sector
512
Drive-gereed-tijd
5 s
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
500000 uur
Energie
Ingangsspanning
5, 12
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
MicroStorage

MicroStorage AHDD014 80GB IDE/ATA interne harde schijf
(show image)
AHDD014 AHDD014 EUR 24,13
(excl. VAT)
EUR 28,96 (incl. VAT)
Samsung Spinpoint P SP0812C 80GB SATA interne harde schijf Samsung Spinpoint P SP0812C 80GB SATA interne harde schijf
(show image)
SP0812C SP0812C EUR 115,00
(excl. VAT)
EUR 132,25 (incl. VAT)
Samsung Spinpoint P SP1614C 160GB SATA interne harde schijf Samsung Spinpoint P SP1614C 160GB SATA interne harde schijf
(show image)
SP1614C SP1614C EUR 47,08
(excl. VAT)
EUR 54,14 (incl. VAT)
Samsung Spinpoint P 120GB Serial ATA Hard Drive 80GB SATA interne harde schijf Samsung Spinpoint P 120GB Serial ATA Hard Drive 80GB SATA interne harde schijf
(show image)
SP1213C 120GB Serial ATA Hard Drive  — 
X