Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SH-D162C
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SHD162C-TSH352A/BEBP
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14304
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2017 15:33:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation

DVD-ROM SH-D162C
Meer>>>

Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation.
16x DVD-Rom Drive

Deze geavanceerde drives spelen zowel uw originele DVD's als uw gebrande DVD's, zonder een geluid te maken. De stabiliserende technieken verbeteren de weergave kwaliteit aanzienlijk en voorkomen flikkerend beeld en storingen.
Korte samenvatting Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung SH-D162C, 2 MB, 48x, 100 ms, 100 ms, 750 g, 148,2 x 184 x 42 mm
Lange samenvatting Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation :

Samsung SH-D162C. Drive, omvang buffer: 2 MB. Leessnelheid CD: 48x. DVD gemiddelde random access time: 100 ms, Toegangstijd: 100 ms. Gewicht: 750 g. Afmetingen (BxDxH): 148,2 x 184 x 42 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung SH-D162C Intern optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Prestatie
Drive, omvang buffer
2 MB
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
16x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
100 ms
Toegangstijd
100 ms
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
750 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148,2 x 184 x 42 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Samsung TS-L532A Intern DVD-RW optisch schijfstation Samsung TS-L532A Intern DVD-RW optisch schijfstation
(show image)
TSL532A/WBFB TS-L532A  — 
Samsung SH-W162C Intern DVD-RW Zwart optisch schijfstation Samsung SH-W162C Intern DVD-RW Zwart optisch schijfstation
(show image)
SHW162C/RSBN SH-W162C  — 
Samsung SH-R522C Intern Wit optisch schijfstation Samsung SH-R522C Intern Wit optisch schijfstation
(show image)
SH-R522C/RSWN BEIGE SH-R522C  — 
Samsung SH-M522C Intern Wit optisch schijfstation Samsung SH-M522C Intern Wit optisch schijfstation
(show image)
SH-M522C/RSWN SH-M522C  — 
X