Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SH-W163A/BEWN
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 12 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10803
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 12-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 10:59:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation

SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster met S-ATA, Ivory
Meer>>>

Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation.
DVD-writer die is uitgerust met S-ATA (Serial Advanced Technology Attached) technologie. De compacte SH-W163A biedt de veeleisende PC-gebruiker een geavanceerde datasnelheid van 150 MB per seconde. Dit is veel sneller dan de huidige standaard van 100 MB per seconde, die de huidige P-ATA (Parallel Advanced Technology Attached) DVD-writers bieden. Daarbij is de loodvrije DVD-writer energiezuinig en zeer stil in het gebruik. De bijgeleverde, slim vormgegeven kabel zorgt niet alleen voor gebruikersgemak, maar ook voor een vermindering van de warmte die de DVD-writer afgeeft.

De SH-W163A levert zeer snelle en uitstekende prestaties door de toepassing van geavanceerde technologieën, zoals SAT (Speed Adjustment Technology), Magic Speed, TAC (Tilt Actuator Compensation), Double OPC (Optimum Power Control) en Buffer Underrun Free Technology. De DVD-writer is door een verbeterde luchtcirculatie bijzonder stil. De SH-W163A kan met een snelheid van 8 speed een dubbellaags DVD+R beschrijven en met een snelheid van 4 speed een dubbellaags DVD-R. Hierdoor kan de gebruiker tot 8,5 GB wegschrijven op één schijf. De DVD-writer beschrijft met een snelheid van 16 speed een standaard DVD±R disk en met 8 speed een standaard DVD±RW disk.

Kenmerken:
- SAT (Speed Adjustment Technology): optimaliseert automatisch de opnamesnelheid aan de hand van de kwaliteit van de disk.
- Magic Speed: mogelijkheid om de leessnelheid aan te passen aan de PC.
- TAC (Tilt Actuator Compensation): wanneer een disk krom is, compenseert deze technologie dit door de disk met de lens licht te kantelen voor de meest betrouwbare schrijfconditie.
- Double OPC (Optimum Power Control): versterkt de schrijfprestaties door de laserkracht aan de binnen- en buitenzijde van de disk te beheersen.
Korte samenvatting Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory, Ivoor, Verticaal/Horizontaal, 2 MB, 16,6 MB/s, 48x, 32x
Lange samenvatting Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation :

Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory. Kleur van het product: Ivoor, Montage: Verticaal/Horizontaal. Drive, omvang buffer: 2 MB, Overdrachtssnelheid (piek): 16,6 MB/s. Schrijfsnelheid CD: 48x, Herschrijfsnelheid CD: 32x, CD-R schrijfsnelheid: 48x. Leessnelheid CD: 48x, CD-R leessnelheid: 40x, CD-RW leessnelheid: 40x. DVD gemiddelde random access time: 130 ms, Toegangstijd: 110 ms

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory Intern Ivoor optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Ivoor
Montage
Verticaal/Horizontaal
Prestatie
LightScribe
Met de innovatieve LightScribe-labelingtechnologie kan het station aangepaste, nauwkeurige afbeeldingen van zijdezeefdrukkwaliteit op uw schijven branden met dezelfde laser die de gegevens brandt.
No
Drive, omvang buffer
A reserved segment of memory within a drive device that is used to hold the data being processed.
2 MB
Overdrachtssnelheid (piek)
16,6 MB/s
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
CD-R schrijfsnelheid
48x
CD-RW schrijfsnelheid
32x
DVD+R schrijfsnelheid
16x
DVD-R schrijfsnelheid
16x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
4x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
8x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
CD-R leessnelheid
40x
CD-RW leessnelheid
40x
CD-ROM leessnelheid
48x
DVD+R leessnelheid
12x
DVD-R leessnelheid
12x
DVD-RW leessnelheid
8x
DVD-ROM leessnelheid
16x
DVD-R Double Layer leessnelheid
8x
DVD+R Double Layer leessnelheid
8x
DVD+RW leessnelheid
8x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
130 ms
Toegangstijd
110 ms
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
DVD+R, DVD+R DI, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DI, DVD-RW, DVD-Video, CD-ROM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, VideoCD, CD-I(FMV), Photo CD, CD-EXTRA, CD-TEXT
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148,2 x 184 x 42 mm
Totale opslagcapaciteit
The total amount of data that can be stored on the device.
8,5 GB
Aantal optische schijven
1 schijven
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor Samsung SH-W163A - DVD±R/RW Drive Writemaster, Ivory. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
X