Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung SFD-321B/LFBL1

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SFD-321B/LFBL1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SFD-321B
Categorie
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5\" floppies. Ook zijn diskettes zeer gevoelig voor vuil in de floppy drive.
Floppy drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 52586
Deze statistiek is gebaseerd op de 82342 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 80450 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:04:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung SFD-321B/LFBL1 :
De korte redactionele beschrijving van Samsung SFD-321B/LFBL1

SFD-321B/LFBL1, Black
Meer>>>
Samsung SFD-321B/LFBL1:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung SFD-321B/LFBL1.

Type:Internal FDD 3.5"
Media Capacity:Formatted 1.44MB Disk
Rotational Speed:300rpm
DC Power Supply:5V
Reliability(MTBF):30,000Hours
Weight:460g Max
Port:ATAPI
Safety Approvals:UL,CSA, FCC,TUV,CE,MIC,C-TICK

Korte samenvatting Samsung SFD-321B/LFBL1:
Deze korte samenvatting van de Samsung SFD-321B/LFBL1-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Samsung SFD-321B/LFBL1, 300 RPM, 30000 uur, Windows XP/2000/ME/98/98 SE Mac OS X 10.2 Mac OS X 10.1 Mac OS 9.x Mac OS 8.6, 460 g, 5 - 40 °C, -40 - 60 °C

Lange samenvatting Samsung SFD-321B/LFBL1:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung SFD-321B/LFBL1, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Samsung SFD-321B/LFBL1. Snelheid opslagapparaat: 300 RPM. Mean time between failures (MTBF): 30000 uur. Compatibele besturingssystemen: Windows XP/2000/ME/98/98 SE Mac OS X 10.2 Mac OS X 10.1 Mac OS 9.x Mac OS 8.6. Gewicht: 460 g. Veiligheid: UL,CSA, FCC,TUV,CE,MIC,C-TICK

Harde schijf
Snelheid opslagapparaat
Het aantal rondjes dat het apparaat per minuut draait.
300 RPM
Diskette drive
Indien aanwezig, opslagcapaciteit Floppy Disk Drive (FDD). Standaard is 1.44MB voor 3.5" diskettes. Steeds vaker wordt de FDD weggelaten, en is deze optioneel. Een optionele drive is veelal op een externe poort zoals de USB-poort aan te sluiten.
1,44 MB
Duurzaamheid
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
30000 uur
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP/2000/ME/98/98 SE Mac OS X 10.2 Mac OS X 10.1 Mac OS 9.x Mac OS 8.6
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
460 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
UL,CSA, FCC,TUV,CE,MIC,C-TICK
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
ATAPI
Land Distributeur
Deutschland 1 distributor(s)
Customer service details