Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SLIM DVD SET084
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SET084A/EUBN
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15364
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:15:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation

SE-T084L writing DVD+/-R 8X, DVD+RW 8X, DL 6X schrijft 20X DVD+/-R, 8X DVD+RW, 6X DL
Meer>>>

Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation.
De SE-T084L kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet of een USB-poort en is daarmee een compacte en snelle externe DVD-brander die al uw gegevens naar nagenoeg alle media kan schrijven (inclusief double layer). Bovendien kunt u de schijven een persoonlijk tintje geven dankzij de lightScribe™-technologie. · Zilverkleurige externe brander met USB 2.0
- Eigen ontwerp voor CD's en DVD's
- Inclusief Nero Suite-software
- USB-voeding (of via elektriciteitsnet)

- lezen en schrijven met USB-voeding

- aanpassing van de snelheid
Intelligente detectie van de kwaliteit van de schijven en aanpassing van de snelheid om fouten of schade tijdens het afspelen/schrijven te vermijden en de ruis van schijven van slechte kwaliteit te voorkomen.

- handmatige eject-knop zonder elektrische voeding

- magic speed
Keuze van de gebruikersmodus: snelle of stille modus.De stille modus minimaliseert het risico op schade van de schijven en de beperkt het geluidsniveau. De snelle modus zorgt voor een optimale stabiliteit van de digitale omgeving. Eenvoudige configuratie van de snelle modus vzorgt oor een optimale werking.
Korte samenvatting Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung SLIM DVD SET084, Horizontaal, 24x, 24x, 8x, 8x, 6x
Lange samenvatting Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation :

Samsung SLIM DVD SET084. Montage: Horizontaal. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 24x, DVD+R schrijfsnelheid: 8x. Leessnelheid CD: 24x, DVD+R leessnelheid: 8x, DVD-R leessnelheid: 8x. DVD gemiddelde random access time: 130 ms, CD-ROM drive gemiddelde random access time: 130 ms. Ondersteunde mediatypen: DVD-RAM, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, Light Scribe DVD±R, Light Scribe CD-R,...

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung SLIM DVD SET084 optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Montage
Horizontaal
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD+R schrijfsnelheid
8x
DVD-R schrijfsnelheid
8x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
6x
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
6x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
DVD-RAM schrijfsnelheid
5x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD+R leessnelheid
8x
DVD-R leessnelheid
8x
DVD-RW leessnelheid
6x
Leessnelheid
DVD-RAM leessnelheid
5x
DVD-R Double Layer leessnelheid
6x
DVD+R Double Layer leessnelheid
6x
DVD+RW leessnelheid
8x
Toegangstijd
DVD gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
130 ms
CD-ROM drive gemiddelde random access time
De 'random access time' is de hoeveelheid tijd die het duurt voordat het apparaat kan beginnen met het lezen van een willekeurig bestand.
130 ms
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
DVD-RAM, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, Light Scribe DVD±R, Light Scribe CD-R, DVD-ROM, DVD-Video, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I(FMV), CD-Extra, CD-TEXT
Drive devices burst data transfer rate (PIO)
16.6 MB/sec
Drive devices burst data transfer rate (DMA)
16.6 MB/sec
Drive devices burst data transfer rate (Ultra DMA)
33.3 MB/sec
X