Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Samsung
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8 x slim external DVD writer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SE-T084A/EUBN
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Samsung: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8718
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:15:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation

8 x slim external DVD writer
Meer>>>

Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation.
- Interface: USB 2.0.
- DVD's/CD's branden via de voeding van de USB-poort.
- Geleverd met AC-adaptor en hoes.
- Compatibel met DVD's/CD's van 12 cm en 8 cm.
- Functie manuele verwijdering van de DVD/CD's: DVD/CD kan ook verwijderd worden wanneer het toestel uitgeschakeld is.
- DVD-RAM 5x, Double Layer DVD+R 6x, DVD-R 4x.
- Writemaster™ Technology(For slim DVD Writer).
- Double OPC Technology.
- Tilt Actuator Compensation Technology.
- Buffer Under Run Free technology.
- Firmware Live Update.
- RoHS: Eco-Product.
- Direct Disc Labeling: LightScribe.
Korte samenvatting Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Samsung 8 x slim external DVD writer, Verticaal/Horizontaal, 24x, 24x, 24x, 24x, 8x
Lange samenvatting Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation :

Samsung 8 x slim external DVD writer. Montage: Verticaal/Horizontaal. Schrijfsnelheid CD: 24x, Herschrijfsnelheid CD: 24x, CD-R schrijfsnelheid: 24x. Leessnelheid CD: 24x, DVD+R leessnelheid: 8x, DVD-R leessnelheid: 8x. Overdrachtssnelheid (max): 3,6 Mbit/s, Aantal optische schijven: 1 schijven

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Samsung 8 x slim external DVD writer optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Montage
Verticaal/Horizontaal
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
CD-R schrijfsnelheid
24x
CD-RW schrijfsnelheid
24x
DVD+R schrijfsnelheid
8x
DVD-R schrijfsnelheid
8x
DVD-R Double Layer schrijfsnelheid
6x
Schrijfsnelheid
DVD+R Double Layer schrijfsnelheid
6x
DVD+RW schrijfsnelheid
8x
DVD-RW schrijfsnelheid
6x
DVD-RAM schrijfsnelheid
5x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
24x
DVD+R leessnelheid
8x
DVD-R leessnelheid
8x
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
3,6 Mbit/s
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
Aantal optische schijven
1 schijven
Ondersteunde formaten
De formaten (manieren van data opslaan) die de drive ondersteunt.
DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-VIDEO, DVD-ROM, DVD-RAM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-I(FMV)
X